Nieuws

Verkiezing Verantwoordingsorgaan

Voor de 3 vacatures in het verantwoordingsorgaan hebben wij in november 2022 kandidaten gevraagd te solliciteren.

Voorzittersrol
Voor de vacature van de voorzittersrol was één enkele kandidaatstelling, de huidige voorzitter Jeannet Bijker. Daarom zijn er geen verkiezingen nodig. Het bestuur is verheugd om Jeannet Bijker per 1 januari 2023 te herbenoemen als voorzitter voor een nieuwe termijn.

Namens de gepensioneerden
Voor de vacature namens de gepensioneerden was er ook één enkele kandidaatstelling. Daarom zijn er geen verkiezingen nodig. Het bestuur is verheugd om Marcel Bongers per 1 januari 2023 te benoemen als nieuw lid namens de gepensioneerden.

Namens de actieve deelnemers en slapers
Voor de vacature namens de actieve deelnemers en slapers hebben zich meer kandidaten aangemeld dan benodigd en zullen wij actieve deelnemers en slapers zo spoedig mogelijk oproepen mee te doen aan de verkiezing voor een nieuw lid.

Online verkiezing, geef uw e-mailadres door

De verkiezing zal (in tegenstelling tot eerder is gecommuniceerd) op 31 januari 2023 plaatsvinden. U ontvangt van ons per e-mail of per post een uitnodiging om te stemmen. De verkiezingen vinden volledig digitaal plaats. U kunt dus alleen online uw stem uitbrengen.

Wij sturen het liefst zoveel mogelijk uitnodigingen per e-mail. Bent u een actieve deelnemer of slaper en wilt u stemmen, maar is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Geef uw e-mailadres zo snel mogelijk aan ons door, maar uiterlijk 16 januari 2023. Dat doet u door in te loggen op onze website. U logt in met uw DigiD. Bij het inloggen, wordt automatisch naar uw e-mailadres gevraagd. Ook als u niet zeker weet of uw e-mailadres bij ons bekend is kunt u inloggen om dat te controleren.